Rólunk

Több mint 25 év tapasztalat

Cégünk, a Dialysis Kft 1991. május 20.kezdte el betegszállító tevékenységét.

Kezdetben 2 autóval, művese kezelésre szállítottuk a megye vesebetegeit, majd bekapcsolódtunk a fekvő, a hordszékes és a felügyeletet igénylő betegszállításba.

A 25 éves tevékenységünk alatt hatalmas gyakorlatot szereztünk a betegszállítás területén, hiszen havi szinten több mint 5000 beteget szállítunk az otthonából a kórházba, ellátás után pedig haza.

Cégünk fő profilja a betegszállítás, melyet az ország egész területén, illetve külföldön is, a nap 24 órájában végzünk, a legkorszerűbb betegszállító járműparkunkkal. Napi 24 órában hívható telefonos ügyfélszolgálatot is üzemeltetünk, melyen keresztül megrendelhetők a szolgáltatásaink. Cégünk összes alkalmazottja rendelkezik a szükséges szakképzettséggel, és legalább négy év szakmai gyakorlati tapasztalattal. Szolgáltatásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik számára gondot okoz a rendszeres időközönként, vagy alkalmanként esedékes kórház látogatások megszervezése, lebonyolítása.

A cég nyíregyházi telephellyel rendelkezik. A vállalkozás flottája jelenleg 6 gépjárműből áll, melyek között a járóbetegek számára kialakított autók mellett speciálisabb, a fekvő illetve a hordszékes betegek számára is alkalmas autók is megtalálhatók.

Gépkocsiparkunk:

  • 3 db Ford Transit mikrobusz, járóképes betegek számára,
  • 1 db Ford Transit fekvő ill. ülőkocsis betegek számára,
  • 2 db Citroen Jumper, fekvő ill. ülőkocsis betegek számára.

Minden gépjárművünk műholdkövető rendszerrel felszerelt, így folyamatosan nyomon követhetők a gépkocsijaink egész napos munkája. Az ANTSZ engedéllyel működő cégünk az OEP által finanszírozott betegszállítás mellett egyéni,térítéses, úgynevezett VIP szolgáltatást is végzünk az ország bármely területén, de akár külföldre is.